Proč?

Proč?

Anotace: ...... když se jeho druhá polovička začne chovat jinak, tak si kladem otázku proč ?

Proč si přijdu jako každá jiná, kterou jsi měl?
Proč mi přijde, že jsi na léto zapomněl?
Proč nechápeš, že tě někdo může mít rád?
Proč nevěříš někomu, kdo by tě mohl milovat?
Proč zraňuješ mě jenom slovy, co bolí u srdce?
Proč nechápeš, že od tebe čekám pomoce?
Proč trápíš bolavé srdíčko moje?
Proč chvíli taky neposloucháš to svoje?
Proč si neustále musíš lhát?
Proč jen o tom, že musíš být kamarád?
Proč se vážného vztahu tak moc bojíš?
Proč proti mně zase zle zbrojíš?
Proč mi ubližuješ tak moc rád?
Proč nechápeš, že jsi pro mě víc než kamarád?
Proč nepřijdeš a neobejmeš mě jen?
Proč nechodíš, jak v létě, za mnou den co den?
Proč se vše mezi námi změnilo?
Proč se vše hezké, co bylo, zbortilo?
Autor veverka.danca.007, 19.12.2009
Přečteno 480x
Tipy 5
Poslední tipující: Rošták Domča, Mraveneček, Koza
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..to mě stálo pěkný kus života, než jsem zjistila, že odpověď často zní -- protože se mi chce, protože se mi nechce....... a než jsem zjistila, že i já něco chci a něco nechci a že je to takto v pořádku, protože když člověk musí chtít, co nechce.... je to.....úchylný?

22.12.2009 10:11:00 | pamp_elka

Ještě, že máme slovo proč. Ale máme na všechna odpověď?

19.12.2009 21:35:00 | Koza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí