vzpomínko

vzpomínko

Anotace: ... mládneš ...

.
vztekáš mnou
bez dechu
spěcháš jen

zakletá
do ledu
královnou

za Gerdou
pro Káje
jdu tebou

pustino
vzpomínáš
na cestu ?

mládneš mi
v pohádkách
nevinou

a tví chlapci
sluchátky
kojení

o touhách
na pláni
žíznivých

nikdy snad
neslyšeli
tu poslední

U2 v ní
no line on
the horizon

zabloudí
no no line
slyšíš jen

nevidíš
vzpomínko
za Kájem
dávno už
umrznul
Gerdin stín
no line on
the horizon
co říkáš
maminko ?
má jít dál ?

jak žhavé
znamínko
býval žár
polární
dokud mi
svítila
půlnocí
tvá dívka
tří moří

vzpomínko

a přece
omládáš
tvé teplo
pomáhá
snadněji
opustit
kameny
srovnaná
znamení
do řady
pro bohy

má milá
tvé teplo
vrací se
na zemi
.
Autor a_tao, 19.12.2009
Přečteno 389x
Tipy 10
Poslední tipující: Lota, Zefi, isisleo, Roman.Tycka, Mraveneček, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí