Chci, ale...

Chci, ale...

Anotace: vyznání

Máš tak krásné štíhlé boky,
s přibývajícími roky.
Tvůj polibek nejde ustát,
nemohlo by to tak zůstat?

Ty máš tu nejhezčí tvář,
a nad ní máš svatozář.
Tvá krása předčí Vesnu,
škoda, že tě mám jen ve snu.

Chci říct jen jednu větu,
buď v sedě nebo v letu.
Miluji tě, chci ti říct,
že mi prosím vyjdeš vstříc.
Autor Corman Dallas, 02.11.2004
Přečteno 1427x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí