Skočit?

Skočit?

Anotace: Takhle poslední dobou cítím lásku.

Z mostu plného beznadějí
sleduji temnou hlubinu
na ledovém zábradlí
v té cizí zemi
která se ztrácí
když slunce vyhasíná

bojím se lásky
nevím jak jí říct
že ji miluji….

mám se pustit
toho lana
co jen mě drží nad propastí

ve stínech padat
hledat jí v rubikově kostce
kde jsi má bohyně vína

překonat tu dálku
vyhrát svou osobní válku

osedlat krále zvířat
splynout se lvem
v jednu duši
z africké krajiny
být králem svého života

pouštím se
z mého lana
nevím, co mě čeká
v džungli vinných hroznů.
Autor Vlk v rouše, 20.12.2009
Přečteno 418x
Tipy 42
Poslední tipující: Laivindia, Denael, Isquieasuus, Sýkorka07, LeeF, Cassée Moteur, pamp_elka, Holis, ziriant, Andry.., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost neotřelé obrazy, překvapivé vyústění. Má to šmrnc a postrádá nudu. Výborně.

21.12.2009 18:06:00 | René Vulkán

jsi silný

20.12.2009 21:36:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí