Křik do tmy

Křik do tmy

Anotace: ..pár slov, které mizí v černé prázdnotě

Ať nebe temné jest, ať dračí drápy tnou,
ať stín se kolem šíří, ať mrtví z hrobů jdou..

Ať se slabí v duchu loučí, ať nehledaj, ať řvou,
ať krev jim tuhne v žilách, ať nikdy nenajdou..

Ať ze zmaru vítr skučí, ať duše shoří v prach,
ať noc je v drápech mučí, ať beznaděj, ať vrah..

Ať padá oheň z nebes, ať neviděný strach,
ať jediné co cítí, je sladký krve pach..

Ať na téhle straně smrti, ať stín splétá svojí síť,
přesto, ať nebere nám možnost, milovat..

a snít..
Autor nipi, 20.12.2009
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, vojtaz
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

eště nějakej refrén a je to písnička jak vyšitá... úplně sem to slyšela při čtení :o)

05.01.2010 23:45:00 | hanele m.

vskutku vanocni basen :))

20.12.2009 21:51:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí