Poem

Poem

Anotace: vzpomínka na život

Prsty se mazlí s klávesy piána,
píseň co slyším není mi neznámá.
Fibichův Poem zaznívá tmou,
přináší vzpomínky na lásku tvou.

Čas růží a hořkost pelyňku,
někdy nestojí ani za vzpomínku.
Život utíká, sny v dáli mizí,
trochu to zavání nostalgií.

V zákoutí života často se ztrácíme,
možná se zbytečně, a hloupě trápíme.
Ty těžké chvíle však vymizí s tmou,
když hledáš mou ruku a já zas tvou.

Tak jako před lety ve svatební den,
jsem znovu princezna, tys mým princem.
Plamínek lásky se rozhořel žárem,
když Fibichův Poem dozníval sálem.
Autor šara, 20.12.2009
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí