On .. a oni

On .. a oni

Anotace: Nerýmovaná exkurze tam, kde to všichni známe.

Čeho se bojíš?
Ptá se,
Ale ne on, někdo jiný.
Všeho, odpovídám,
A zároveň ničeho, a znovu se už prosím
Neptej, protože nemám v zásobě žádnou
Jinou verzi.

Proč pláčeš?
Ptá se,
Ale ne on, někdo jiný.
Nepláču, odpovídám
A slzy mi tečou po tvářích
S vděkem je osuším
Na rameni objetím nabídnutém
Mlčky.

Miluju Tě.
Říká,
On, a nikdo, nikdo jiný.
Úsměvem odpovídám
A mlčením a pohledem,
Na kterém nikdy nepozná,
Jestlipak je v něm
Dost štěstí.

Je mi smutno, víš?
Kdoví.
Autor Trinity666, 20.12.2009
Přečteno 298x
Tipy 6
Poslední tipující: Isquieasuus, Lioness, Mraveneček, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí