Cesta lásky

Cesta lásky

Anotace: ..

V těch očích slunkem zalitých,
tam občas déšť se prohání,
kde jistota, kde pokání?
kde strach, tam bývá zděšení,
jak najít správné řešení,
jak vymanit se z této zpleti?
jak zastavit čas, který letí,
snad podat srdce na dlani
a probudit v tmě svítaní,
vždyť všestěna je tolik křehká
a cesta bytím není lehká,
však s láskou se to kráčí lépe,
krev proudí v žilách, srdce tepe,
a starost váhu pírka má,
vše nemožné se možným zdá,
a břímě své si musíš nésti,
na konci cesty čeká štěstí...
Autor lovelienka, 21.12.2009
Přečteno 430x
Tipy 11
Poslední tipující: Ďábel sám, Sýkorka07, Psavec, Mraveneček, hašlerka, Mbonita, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí