Ponížená

Ponížená

Anotace: zpověď, umřímnost k sobě

jak hloupě se cítím
že miluji a milovala jsem
že vidím jaký máš soucit
s tím blázenm
kým stále jsem

blázen či klaun
ve světle pocitů
které otevřela jsem světu
né bojím se
posměchu
i tvého odmítavého hlasu

toužím po obětí
když hrdost si sebou nesu
jako krk po gilotině sťatý

nic nebude
hrdost ve sněhu vláčím
Autor Kelyn, 21.12.2009
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy člověk na svou hrdost doplácí, bohužel... smířit se vším je čas...

21.12.2009 13:24:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí