Morseovka...

Morseovka...

Anotace: lepší než kterýkoli jiný jazyk...

Chtěl jsem ti miláčku
říct, pošeptat do ouška:
Jak moc tě mám rád,
jak moc tě miluji
a jak pro mě moc znamenáš...

Ale tys miláčku neslyšel...
byl moc velký ruch

Říkal ti do ouška
Miluji tě strašně moc,
chci být s tebou celou noc...

Ale tys miláčku neslyšel,
byl moc velký ruch,
už aby ten šum odešel...

A znovu do ouška
Miluji tě, Andílku,
jsi moje malá myška...

Ale ty jsi neslyšel...

Řeknu ti
morsevkou
tečka čárka tečka
čárka bude velký polibek
ty jsi miloučký můj hříbek
Malá pusa bude tečkou
Řeknu ti vše morseovkou...

Budu ti dávat pusinky
a líbat polibky
říkat ti krásné= větinky

jsem rád, že je ruch
a že mne neslyšíš
já ti to polibky povím
a morseovku ti slíbím...
Autor Jan Christian Hán, 21.12.2009
Přečteno 487x
Tipy 1
Poslední tipující: susana načeva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí