Láska je jen slovo?

Láska je jen slovo?

Anotace: ...

Sbírka: Snad ti napoví

Neznám tě,
a přesto miluji.
Citáty čtu
a jeden cituji:

Láska je jen slovo.
Já však vím -
- kdo to řekl, ten poznal
jen lásky stín.

Láska je síla,
láska je cit,
jak může někdo
bez lásky žít?!

Vím, že jsi,
a to mi stačí.
Mám ti to říct?
Nevím, jak začít.

Tak se tu trápím,
přemýšlím a nespím,
jedno vím jistě,
že zklamat tě nesmím.
Autor pusinky111, 21.12.2009
Přečteno 693x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to provází nás životy
sny co jsou toulavé
na křídlech samoty
nejsou bazlivé/ST/

22.12.2009 18:16:00 | Radek.oslov.Šafárik

to provází nás životy
sny co jsou toulavé
na křídlech samoty
nejsou bazlivéúST/

22.12.2009 18:15:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí