Láska a svoboda

Láska a svoboda

Anotace: Co je víc?

Sbírka: Snad ti napoví

Po lásce toužím
a přec mám z ní strach.
Láska je překrásná,
jenže je vrah.

Zabije svobodu
jeho i moji.
Chci se jí zeptat,
zda ji to bolí...

Tuším, co odpoví:
"Jistě, že ne!
Když dva jsou jeden,
to je tak nádherné!"
Autor pusinky111, 21.12.2009
Přečteno 378x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, PANGÁSIUS, Bereniké
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí