Tomovi

Tomovi

Anotace: vytvořeno 19.11.2007

Závan zimy pod kabát mi vítr zavane
a po teple se zapráší.
Vzpomínka mi na něj zůstane...
Milovala jsem tě, Tomáši...

Projevil si mi své city a já chtěla
abysi stál o mé.
Křičela jsem, jak jen dá se křičet na anděla,
je to snad moc, Tome?

Před očima bílo a v sobě krásný pocit,
nenalézám za něj náhražku.
Mám teď zase čekat, nebo jinde prosit?
Neptám se tě, Tomášku...
Autor Roman.Tycka, 21.12.2009
Přečteno 413x
Tipy 7
Poslední tipující: PANGÁSIUS, janewe, Zpátky, Giginka, Linzerka, Bereniké
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí