Promiň, to bylo včera

Promiň, to bylo včera

Anotace: Velkou lásku změnila dálka v prázdnotu a uvědomění si, že toužit po Tobě nezmění mou samotu, když s jinou šťastný jsi.

Promiň, to bylo včera,
co lásko si mi říkal.

Promiň, to bylo včera,
co ve mě si se zmítal.

Promiň, to bylo včera,
co chtěla jsem být Tvojí.

Promiň, to bylo včera,
teď už to stěží spojím.

Promiň, to bylo včera,
co chtěla jsem Tě mít.

Promiň, to bylo včera,
kdy bez Tebe nemohla jsem žít.

Promiň, to bylo včera,
co měla jsem Tě moc ráda.

Promiň, to bylo včera,
dál zas Tě musím brát jako kamaráda.
Autor grázlík, 01.12.2005
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tedka nevím, jak to mám chápat ? ale jinak moc zajímavé

01.12.2005 20:49:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí