Ty a né jiná

Ty a né jiná

Anotace: Chci Tě!

Ty jsi tak krásná,
ty jsi snad sen.
Ty jsi má spása,
noc a pak den.

Ty jsi můj svět,
tebe chci teď.
Chci tebe a ne jinou,
ať všechny jiné zhynou.

Když nejsem s tebou,
tak mě tlapky zebou.
Teď je mi hej,
tak mi to přej.
Autor Corman Dallas, 02.11.2004
Přečteno 1172x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí