Matematická

Matematická

Anotace: Z dob, kdy jsem byl na VŠ... :-)

Jsi jako rovnice,
o jedné neznámé,
mně se Tě řešit chce,
pojď, ať se poznáme.

Teď už jsi jinačí,
než jsem Tě poznával,
když jiskra přeskočí,
je z Tebe integrál.

Vím, co mám na to říct,
však bude to špatný rým,
miláčku, chci Ti říct,
staň se Riemannovým (integrálem:o)).

Chci znát Tvé zadání,
získat Tvé výsledky,
však citové zmámení,
neblahé má důsledky.

Nejsem už člověkem,
osobou myslící,
stal jsem se integrálem,
diferenciální rovnicí.

Tak dosáhl jsem svého,
je to tak, tak to je,
že když jsme bez druhého,
řešení neexistuje.
Autor Henry99, 22.12.2009
Přečteno 370x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Psavec, hašlerka, Zefi, Roman.Tycka, Hazentla, Agniezka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Příteli, tuhle rovnici už řešilo mnoho jiných a pokaždé s velice různým výsledkem.

22.12.2009 22:01:00 | Psavec

:-) je to už dýl, ale tahle mě vždy pobaví :-)

22.12.2009 11:22:00 | Henry99

Wow, matematik básníkem, to je vždycky smrtelná kombinace!!!!!
Super!

22.12.2009 11:15:00 | Roman.Tycka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí