Vánoce

Vánoce

Anotace: Není to o zlomeném srdci...jen už nenalézám kouzlo Vánoc!

Už jen dva dny!
Zapaluji svíčky na věnci.
Já nic necítím,
kouzlo Vánoc se vytrácí!

Možná je to věkem
a nebo taky ne.
Možná je to tím,
že pro mě nejsou dary podstatné!

Koukám na ozdobený strom,
říkám si vlastně...Proč?
Proč jsem Vánoce milovala,
čím mě to uchvátilo?!

Nevím, tohle jde nějak mimo mě!
Důležitější jsou lidé a city
než nakupování a slibování,
zatracené dětské sny!

Nečekám na čtvrtek,
možná jen kvůli bráškovi.

Já už nejkrásnější dar dostala!
Miláčku, ten dar jsi TY!
Autor Bereniké, 22.12.2009
Přečteno 326x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Zefi, Psavec, hašlerka, Larey, Mbonita, Květka Š., Pythonissa__
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dárek nejmilejší.

22.12.2009 22:16:00 | Psavec

takový dar bych vyměnil za všechny na světě..

22.12.2009 19:34:00 | Larey

Oh, krása!

22.12.2009 16:06:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí