Hrát si

Hrát si

Anotace: Asi nepochopitelné. Nicméně, zkusit to můžete.

Hezkej den
i když je ještě trochu tma
a tvoje chůze
a gesto
pozdravu
(cítím se tak důležitá)

Chci jít
k Tobě
za Tebou
s Tebou
vedle Tebe
u Tebe
k Tobě
k nám
(je mi zima)

Nejde to
vážně, bejby
nejde to
vydržet
je to silnější
než
všechny moje já

Víš co?
Něco Ti povím.

Jsi jako
jako hračka
na nejvrchnější poličce
a já, víš,
já jsem moc malá,
abych na Tebe dosáhla.


Mach mich nicht an
/nesváděj mě/
Ale já chci
Chci
abys potřeboval
mojí
l-á-s-k-u
(protože já ti jí chci dát)

/Hej, zlato, ve mě už všechny listy stejně opadaly/
Autor Rychlý Tep, 22.12.2009
Přečteno 330x
Tipy 18
Poslední tipující: A. V. Nýmand, Strixa, Patrik Mališ, carodejka, ilona, Radek.oslov.Šafárik, Fenceless, susana načeva, Psavec, Holis, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí