Proč?

Proč?

Anotace: jak to probíhá když vás podvádí holka

Vzhížím k nebi ležíc v temném stínu,
a stále si neuvědomuju vinu.

V tu chvíli pocítil sem bolest ramene,
více však, bolí srdce ZLOMENÉ.

Ona byla někdo, o koho opřít jsem se mohl
někdo, komu vždy rád jsem pomohl.

Byla vyjímečná jako kapka v nejsušší poušti
ale tohle, to se neodpouští.

Nesnesu ten pocit že BUDU bez ní
dnes, možná zítra to slovo zazní...

PROMIŇ poví tiše a nesměle,
ach já již jiného mám ráda přítele.

Nahnu se k jejímu uchu a v absolutním tichu šeptnu,
PROČ má lásko, můj drahoušku děláš tohle mému duchu.

Lapala po dechu neměla slov,
já říkám jí tónem chladným jak kov,
........................................................prosííííím o radu nevím co dát tady na ten pomyslný konec to bude tím že příběh je zcela fiktivní :) prosíím hoďte to do komentů nebo vzkazem jsem tu novej neznám možnosti komunikace tady :) díky předem
Autor Broximo, 22.12.2009
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí