Pro krále Miroslava

Pro krále Miroslava

Anotace: prostě mi hrabe z lásky..co už :o))

Mé polibky jak vojska táhnou
těch byla vystřelena celá salva
tu k nebí letí, pak si na dno sáhnou
vstříc pootevřeným rtům krále Miroslava

Ten v hloubi mého srdce trůní
jedna ruka jablko, druhá žezlo svírá
pod údery jeho lásky mé srdce nespoutaně duní
však ze všech lásek je tahle ta, na niž se neumírá
Autor Michelll, 22.12.2009
Přečteno 386x
Tipy 2
Poslední tipující: Isquieasuus, PANGÁSIUS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí