Křupky :-)

Křupky :-)

Anotace: Je blbý, když uděláte po čase to, co jste dělali kdysi spolu.

Nechtěně stalo se to, co před lety.
Srdce mě zabolí, a kde jsi ty.
Zase mě trápíte vzpomínky.
Z ničeho nic rozhořely se plamínky.
Tehdy v posteli jedli jsme křupky denně.
Opojená alkoholem teď sama jím je.
Potom si cigaretku před spaním dám.
Jako dřív s tebou, ale dnes sama usínám.
Chybička se malá vloudila.
Blbost hloupá ji způsobila.
Už běžte pryč krásný vzpomínky.
Nechci, aby hořely tyhle plamínky.
Dávno je tomu, co láska naše skončila.
Snad už tenkrát jsem ti odpustila.
Teď poslední prosbu mám.
Nechte me jít někam jinam.
Chci klidně spát.
Bez trápení usínat.
Autor Niky88, 22.12.2009
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: Quigleika, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí