Tvůj smích krásně zvoní....

Tvůj smích krásně zvoní....

Anotace: nejkrásnější zvonů zvon

Ach, jak krásně zvoní,
jak uším krásně voní:
ten úsměv tvůj...

Ten úsměv tvůj,
andílku můj,
vždy při mně stůj...

Jak voní
tvého úsměvu kytička,
pohladit králíčka,
líbat tě na líčka.

Tvůj úsměv je jako měsíček
svítící na nebi,
roztomiloučký králíček,
svítící pod víčka,
polib mě na líčka!

Jak zní krásně zvoneček,
když směje se Reneček...

Jak krásně zvoní,
ten tvůj lahodný smích
rodiny sloní
štěstí, splnit se smíš,
chci tě a ty to víš....
Autor Jan Christian Hán, 23.12.2009
Přečteno 700x
Tipy 1
Poslední tipující: susana načeva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí