Nostalgie

Nostalgie

Anotace: Vzpomínám

Vzpomínám, jak jsem tě poprvé spatřil,
ale tu krásu jsem slovy nevyjádřil.

Vzpomínám, jak jsme venku v zimě sedávali,
na teplotu nadávali a navzájem se zahřívali.

Vzpomínám, jak první polibek jsme si dali,
a nic z okolí nevnímali.

Vzpomínám, jak srdce tvé poblíž mého bilo,
a to mé raděj nic netušilo.

Vzpomínám, jak každé ráno jsem se s hřejivým pocitem budíval,
a to i přes to, jak strašně jsem se před tebou ostýchal.

Vzpomínám, jak došlo mi, že jen milovat nestačí,
a že spousta věcí mi lásku k tobě potlačí.

Vzpomínám, jak mi tvůj dech tváře rozehříval,
ale ani přes to jsem ti nic nepovídal.

Vzpomínám, jak po každé, když jsem se s tebou loučil,
jsem každou krásnou větu rychle vyloučil.

Vzpomínám, jak jsem tě pomalu ale jistě ztrácel,
a celej můj zasranej život se z toho zapotácel.

A to vše jen proto, že jsem se ostýchal,
a jedný krásný holce karty nechtěně zamíchal.

Vzpomínám, jak jsem tě poprvé spatřil.
Autor Sapphire, 23.12.2009
Přečteno 325x
Tipy 11
Poslední tipující: Okřídlená Lištička, Bíša, kaaamiiii, Quigleika, Jarda619, Giginka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I to se v prvních láskách stává...

12.01.2010 22:43:00 | Bíša

krásné..

11.01.2010 17:38:00 | kaaamiiii

Je to překrásné!!Sice smutné, bolestivé..ale zároveň upřímně pravdivé...moc se mi líbí..=)

23.12.2009 14:33:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí