A co jsem já?

A co jsem já?

Anotace: co jsi ty a co jsem já? pouhá myšlenka slov a souvětí bez spojení, jen jak mě napadají, když nechceš, abych ve tvém životě vůbec stála...

Naděje na život zemřela,
naděje na štěstí už není,
naděje na lásku už zmizela,
je prokleté to moje snění.

Dáváš mi křídla, které mě odnáší do jiného světa.
Do světa snů, kde trávím plno dnů.

Jsi papír bílý, na který svý city sepíšu.
Jsi tužka, kterou své city napíšu.
Jsi něžný dotek tvojí dlaně.
Jsi doušek vody ve fontáně.
Jsi teplo hořícího krbu.
Jsi znak v mém srdečním erbu.

A co jsem já?
Jsem jen kapička deště,
chceš mě vůbec lásko ještě?

Jsem zapomenutá víra,
co v někom se skrývá.
Co v někom uvadá,
v tom je asi ta záhada.

Mám veverčinu duši.
Ptáš se proč?
Co mě to jen napadlo?
Neptej se!
Vždyt odpověd již dávno znáš!
Jak jsi mi říkal?
„Ahoj Veverko, jak se máš?
Autor Labanda, 23.12.2009
Přečteno 439x
Tipy 3
Poslední tipující: Denael, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pokud věk v profilu odpovídá, pak bych doporučila se více věnovat čtení poezie a samotnému tréninku, rozvinout poetickou obrazotvornost. Určitě to není špatná báseň, jen trochu upocená svými rýmy a ztrácí trochu dynamiku

25.12.2009 18:17:00 | mtiejuil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí