Roční, výroční:*

Roční, výroční:*

Anotace: První rok jsme společně prožili, nádherné zážitky si do srdcí vložili..

Když jsem Tě poprvé spatřila,
malá jiskřička k Tobě skočila.
V terárku jsme se škádlívali,
na krásné procházky spolu chodívali.
Na houpačáku jsme hvězdičky sledovali,
tichému šplouchání vlnek naslouchali.

Prvně na tribunách jsme spolu seděli,
nevinně do očí si hleděli.
Pak jsme se prvně políbili,
naše srdíčka tím navždy propojili.
Krásnější pocit jsem nikdy nezažila,
dokud se naše láska navždy nespojila.

Poprvé, když jsem u Tebe spinkala,
Tvá ručka mě ráno po vláskách laskala.
Po tváři jsi mě pohladil,
jemným polibkem mě probudil.
Tahle naše první společné ránko začalo,
v nás obou nádherné vzpomínky nechalo.

Na pískárnách jsme spolu zlobili,
naše tělíčka prvně propojili.
Nádherným pocitům jsme se oddávali,
lásku mezi námi proudit nechávali.
Do ouška si něžná slůvka šepotali,
sladkými polibky upřímnou lásku stvrzovali.

Schoulená jsem ve Tvé náruči usínala,
okolního světa si nevšímala.
Ráno jsme se vedle sebe probouzeli,
slaďoučké polibky si opláceli.
Veškerá má vysněná přání,
se mi po Tvém boku plní.

Za ten rok spousty nádherných vzpomínek máme,
vymazat si je z paměti nenecháme.
Navždy v nás zůstanou ukryté
a že jich spousty přibyde, to vím určitě!!

Nepopsatelný pocit vždy zažívám,
když se s Tebou objímám.
Děkuji Ti, že s Tebou býti smím,
že Ti věřit mohu, už dávno vím..

Mocinky to pro mě znamená,
jako každá chvilinka s Tebou ztrávená.
Vážím si Tvé lásky a upřímnosti,
Tvého pochopení a věrnosti.
Z celého srdíčka Tě miluji,
za vše, co pro mě děláš Ti děkuji
a lásku věrnou a upřímnou Ti navždy slibuji.
Miluji Tě Zbyndíčku:*
Autor termitka, 23.12.2009
Přečteno 474x
Tipy 1
Poslední tipující: vox animi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí