Když padá sníh

Když padá sníh

Anotace: Má prvotina. Její stáří tipuji na 7 let. Myslím, že je příhodný čas ji zveřejnit..

Sbírka: Láska je inspirací

Ulicí tiše padá sníh a mně se stýská,
tak jako nikdy dřív, už ti nejsem blízká.
Pronásleduje mě vlastní stín
a tma se snáší nad krajinou,
vzpomínky na tebe nejsou dým,
dotekem nebes se nerozplynou.
Padají vločky a ty víš,
co se stalo a proč,
všechno nemůže být tak jako dřív,
nejde zastavit čas, tak jako kolotoč.
Až bude zítra Štědrý den,
vzpomeň si, že to nebyl jen sen,
že jsme si byli blízcí jako hvězdy na nebi,
že nebyl pravý čas a ráno mělo přijít později.
Autor callmyname, 23.12.2009
Přečteno 326x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí