vzpomeň si

vzpomeň si

Anotace: ... jak sní ...

.
v pradávném přílivu
na prámu času
jen pod víčky
ohrávané

a ty nejsi ve skále
zas prámem zní
jak zabloudil útesem
sám posté

a pod ním
znavené vlny

vzpomeň si
vychází pozvolna
tajnými povzdechy
až nad zakázané
skalní brlení

tvůj útes se tam rozteskní
když pěnu rozetne
na přesnou půli
mezi dva sny

a Pan jim zahraje
flétnovou number one
osamělý čas se zastaví

s jedinou vadou
tvé nahé krásy
na kousek řeči
s kapkou vody
ve skráni

vzpomeň si
vždyť na prámu
ji ochutnává
na půnebí

tak jako kdysi
tvůj snědý
převozník

na půli
cesty
mezi
dni

už navždy
asi sní
.
Autor a_tao, 23.12.2009
Přečteno 511x
Tipy 14
Poslední tipující: isisleo, Giginka, Jana M., susana načeva, Radek.oslov.Šafárik, WhiteSkull, Lota, J's .., Markéta G.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí