Pro Lucii

Pro Lucii

Anotace: Novoroční

Miluji tě lásko, chci ti říct,
a přitom hladit tvůj krásný líc.
Nevím, jak bych ti to říci měl,
však nevím, zdali bych vůbec směl.

Líbíš se mi, to musím přiznat,
abych ti dokázal svou lásku,
Musím ti ji vyznat.
musím ti říct tu důležitou hlášku.

Vím, že to asi nemá cenu,
vím, že asi budu hledat jinou ženu.
Vím, že asi chceš být pouze kamarádkou,
chtěl bych projít mileneckou hádkou.
S kým jiným, než lásko s tebou,
vezmi mě do své cesty životem s sebou.

Chci tě lásko moc, moc, moc,
chci ti říkat dobrou noc.
Chtěl bych s tebou sdílet jedno lóže,
ach, to by bylo nádherné pane bože.
Autor Corman Dallas, 02.11.2004
Přečteno 529x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí