láska bolí i o vánocích

láska bolí i o vánocích

Anotace: nevěděl jsem jak to pojmenovat

přišel čas přání
slibů a štěstí
pro mnohé i lásky
ale ne ó ne
stýská se mi
mám plakat?
nebo se radovat?
miluji tu bolest
nechci aby to přešlo
díky ní na tebe pořád myslím
a i když už je konec naprostý
mám radost
konečně jsem si uvědomil
že i když už hůl nad námi jsem zlomil
bylo to krásný
nezbývá než děkovat
a říct že dál tě budu milovat
přeji ti všechen čas tvého života
přeji ti aby jsi ho neprožila
nýbrž užila
ať už se mnou nebo beze mne
Autor Mirusek, 24.12.2009
Přečteno 398x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Lylča
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí