Načatá myšlenka

Načatá myšlenka

Anotace: ...

Já zabalená v hadrech
prosím o lásku.
Šedivá jak princezna
v kožíšku z myších ocásků.

Stojím a čekám plná naděje
a na srdci jen stín a závěje.

Já oblečená v šatech
z lučních květů.
Jsem tanečnicí, loutkou
z kabaretu.

Bloumám a toužím, toužím nejvíce
a prosím tě o kousek krajíce.

Mé šaty samá díra, záplata
a přesto jsem tak šťastná, bohatá.
Netoužím po lesku ze zlata,
jsem pokorná a též paličatá.

Načatá v očekávání,
jsme dva a zamilovaní.
Autor Inge, 25.12.2009
Přečteno 356x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, hašlerka, Mbonita, labuť, mírně kousavý králík, 6thSun, zenge, Agniezka, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jů, dobrá! V lásce a v porozumění je naše zlato! :o))

25.12.2009 10:01:00 | mírně kousavý králík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí