Jantar

Jantar

Anotace: ach barva jantaru...živého jantaru

Nádherné oči z jantaru,
blyštivé jantarové kamínky,
tvé oči jsou nádherné vzpomínky.
Krásná jantaru zeleň,
bez nich pusto a peleň,
žlutý jas oči tvých,
dar paprsků slunečních
a poslední barvička
v tvych očích je země hňeď
tvůj pohled říká:
K srdci holoubku jen leť.
Miluji ty hvězdičky,
miluji ty dva srdce skřivánky,
jsem v pohádce maličký
princ usínající s červánky.
Skřivánečci mi zpívají ke spánku,
a hladí medem sladkostí vánku.
Holoubci běloučcí jako sníh
mě provází na polárku
v zobáčcích mi nesou
sladkou růži horalku
a hvězdy- perličky- svítí
holubi hedvábně vrkají
a růže valčík zahrají
ach... ty tvé oči....
Autor L. Šebestián Borský, 25.12.2009
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí