Zima

Zima

Anotace: Nějak mi nic nevychází... :_(

Krutá zimo, pomož prosím,
Nebojím se, ukaž tvář.
Ve sněhu se ti tu točím,
Už abych se tebou třás.

Bez otázek, odpovědí,
Přikrývám se peřinou.
Nezahřívá, ale studí,
Ukážeš mi teď tvář svou?

Tolik hříchu, tolik lásky,
Vem mě sebou, nechci zpátky.
Stačí už jen políbení,
...
Děkuju...
...
Cítím chladem okouzlení...
Autor Pain, 02.12.2005
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí