Chyba..??

Chyba..??

Anotace: Vyčítání lásku nahradilo, z našich srdcí sladká slůvka vypudilo..

Hloupé čtyři minuty jsem bez Tvého dovolení venku byla,
hnedka kvůli tomu mezi námi hádka vznikla.
Tato chvilinka mi nijak na zdraví neublížila,
náš vztah ale bohužel rozbouřila.
Má přítomnost Tě nyní netěšila,
tato skutečnost nic dobrého nevěstila.

Raději s ní jsi sám být chtěl,
říci jsi mi to rovnou měl.
Já chtěla být s Tebou jen,
Ty jsi měl ale jinčí sen..

Nechci se už hádat kvůli hloupostem,
chci mít zase krásný a šťastný každý den.
Dříve jsme jeden druhému malé chybky tolerovali,
žádné zbytečné rozbroje spolu nemívali a každý den spolu zplna užívali..

Nyní se to bohužel změnilo,
smutné období hádek a problémů nastalo.
Nechci, aby to tahle dále pokračovalo,
naše radost a štěstí se naprosto vytratilo.

Chci se po Tvém boku zase smát,
samé nádherné chvilky s Tebou prožívat.
Klíč ke štěstí ani jeden bohužel nemáme,
ale když se budeme snažit, tak ho společně, doufám, získáme.

Teď už záleží jen na nás,
jestli to tak oba chceme
a jestli pro to naše síly spojíme
a společně to překonáme..??
Autor termitka, 25.12.2009
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí