Jana mě nechce

Jana mě nechce

Anotace: Jak moc toužím po tvém vlídném slovu a vlahém klíně...

Jana mě nechce
no jo, ženy...

Tak jak Vám mohu posloužit pane inženýre?
Potřebuji změnit oči na hnědé, temné,
vlasy černé, po ramena, zeštíhlit obličej a zvetšit nos
kompletně vyměnit chrup a nehty.

Jak je náročné upravit šlachy, abych byl mrštnější?
Časově zanedbatelně 50 hodin v evoboxu.
a finančně?
750 kreditů. 750? Dobře.

Chci mít rovněž více temperamentu, být víc cholerický a
a o deset kilo lehčí s většími bicepsy.
Ještě bych potřeboval zajistit znalost francoužtiny
a základy mezinárodního práva.

Dobře. Budeme provádět něco s údem pane inženýre?
Ne jsem spokojen.
Dofám, že pak budu Janě vyhovovat...
Ještě nejaké přání? Ne, děkuji.

10 months later...

Dobrý den pane inženýre, dobrý den pane doktore,
dneská je krásný jarní den, smím se zeptat,
jak to dopadlo s Janou??
A ach jistě. Stala se s ní blondýnka, mužatka.
Přestala mě zajímat.

No jo, ženy...
Nashledanou pane inženýre, zastavte se zase někdy.
Autor Robby Hartmann, 26.12.2009
Přečteno 407x
Tipy 6
Poslední tipující: carodejka, WhiteSkull, al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...

27.12.2009 15:11:00 | carodejka

...:) ...

27.12.2009 05:01:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí