Pohled do prázdného hrníčku

Pohled do prázdného hrníčku

Anotace: proč já místo psaní po nocích nespím? už jen 4 dny..

Asi jsem vypil všechna slova
nebo spíše jsi mi je vypila Ty
muč mě prosím zas a znova
je mi jedno jak tu můžeš být.

Jsem chudáček obyčejná nula
vždyť se stále jen nechávám litovat
že jsi mi v mém srdci zrazu usnula
a já Ti Tvé spaní opětoval.

Tak mě lituj vyžívám se v tom
plač nad mým hnusným životem
ruce mi prosím ještě desetkrát zlom
nenech se rušit tím šepotem.

Šepotem konce který nám přichází
buď ráda však Tě jen otravuju
odpočítávej to poslední svítání
kde Ti řeknu že Tě naposled miluju.
Autor Larey, 27.12.2009
Přečteno 371x
Tipy 9
Poslední tipující: Zuz, susana načeva, carodejka, hašlerka, Mbonita, toulavá naděje, Květka Š., WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...

28.12.2009 01:17:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí