jarní květina

jarní květina

Anotace: ---

Ve tvých očích skví se jarní květina,
krásná a tajemná jak sklenka vína.
Rozkvetlá louka není nic proti tvé kráse,
na tvou fotku dívám se zase.
Možná růži podobáš se nejvíce,
a jak by tě pak vypadala celá kytice?.
Oslnivá záře, obrovská a jasná,
dokazovala by jen jak jsi krásná.
Autor Lex200, 27.12.2009
Přečteno 573x
Tipy 1
Poslední tipující: Lukii
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná :-)

27.12.2009 11:16:00 | Lukii

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí