Evička

Evička

Anotace: Bylo by to krásné

Jsi ta nejkrásnější růže,
pán bůh asi za to může.
Tvé oči nádherné jsou,
že se na světě hezčí nenajdou.

Když si vzpomenu na tvá líčka,
rudnou mi přitom oční víčka.
Máš tak krásné dlaně,
jako nebeské pláně.

Moc upřímné jsou tvoje vlásky,
je v nich mnoho něhy a lásky.
Svou dceru dobře znáte,
moc překrásnou ji máte.

Každý den se mi o ní zdá,
že mi svou lásku někdy dá.
Moc ji miluji, to už vím,
že s ní budu chodit, o tom sním.
Autor Corman Dallas, 02.11.2004
Přečteno 720x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí