Štětec pandořiny skříňky

Štětec pandořiny skříňky

Anotace: Jen pro Tebe, noční vílo.

Kreslíš mi na víčka
Štětcem Leonardovy říše
Pomocí lyry bájných andělů,
Voláš mě do vína fénixovy číše
A dáváš mi z ní pít
Naši spoutanou lásku.

Necháváš mě snít,
Letět na Tvých křídlech
A stavět domečky pro panenky,
Kde rostou růže bez trnů,
Kde křišťálové sedmikrásky
Jsou důkazem zaprášené lásky.

A pandořina skříňka
Je skryta v očích jestřábů,
Aby motýli mohli letět ke hvězdám,
Říct jim, že pohádky žijou
V nás.
Autor Denael, 27.12.2009
Přečteno 331x
Tipy 20
Poslední tipující: Frr, Markéta G., fuu, susana načeva, Labanda, Vlk v rouše, Psavec, zelená víla, Larey, J's .., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

doufejme, že nejenom pohádky :)

02.01.2010 00:07:00 | fuu

ST a nechceš mi verše psát?

30.12.2009 19:39:00 | Labanda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí