Na dobrou noc :-)

Na dobrou noc :-)

Anotace: :-*

Napsala jsi to krásně,
jsem z Tebe plný vášně.
Celé mé srdce je teď Tvé,
a to Tvé je zase mé.
Když jsem s Tebou je to jako procházka rozkvetlou zahradou,
vím,že Ty růže NIKDY nezvadnou...
Naše srdce se spojili v jeden díl,
JEN S TEBOU ZÁŽÍVÁM NESPOČET NÁDHERNÝCH CHVIL.
Jen s Tebou je můj život tak krásný,
jen s Tebou je plný vášní.
Jen s Tebou vím, co to znamená slovo MILUJI TĚ,
jen s Tebou vím, jaké to opravdu je, když tady jeden pro druhého je, je to jako krásné, rozkvetlé aleje...
Když tady jeden pro druhého jsme,
nikdy neskončíme v temné tmě!
Žijeme pro sebe, naše srdce bijou stejně,
jsi vším, jsi ve mě!
Děkuju za každou tvojí zprávu,
ZA TO ŽE JSI,
EXISTUJE PRO MĚ JENOM TY!!!
Krásné sny nech si princezno moje zdát,
a pusinku ode mě si nech po větru dát,
představ si, že jsme spolu,
tulíme se,mazlíme se,krásná dlouhá noc
a jak Ti do ouška říkám,"MILUJU TĚ MOC":-*
Autor Lukii, 27.12.2009
Přečteno 586x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí