* Leave my heart *

* Leave my heart *

Anotace: Sometime love is like a vicious circle that we cannot leave... (Někdy je láska jako začarovaný kruh, který nedokážeme opustit...)

Sbírka: * The Heart of Sorrow *

* Leave my heart *


Leave me in my loving heart,
leave me in my thoughts
as through you’ve never been there
and I’ll take a new dare.

Let me break free from your chains,
let me flee from you
if I am not who you want
and who you think of.

I know that everything ends.
Please, let being friends!
I know that everything starts.
Please, shuffle my cards!



. . . . .



* Opusť mé srdce *

Opusť mě v mém milujícím srdci,
opusť mě v mých úvahách
jako bys tam nikdy nebyl
a já přijmu novou výzvu.

Nech mě osvobodit se z tvých pout,
nech mě utéct od tebe,
pokud nejsem tou, kterou chceš
a na kterou myslíš.

Vím, že vše končí.
Prosím, ať jsme jen přáteli!
Vím, že vše začíná.
Prosím, zamíchej mé karty!
Autor Nikytu, 28.12.2009
Přečteno 355x
Tipy 14
Poslední tipující: hašlerka, carodejka, Vlk v rouše, Bíša, J.U. Ray, Psavec, Larey, al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Brzy Ti padne dobrá karta
na Literu je dobrá parta.

23.01.2010 23:37:00 | carodejka

Hezká, moc se m i líbí.

28.12.2009 23:48:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí