Lukáš a ...

Lukáš a ...

Anotace: Proč Tě ten blázen jen nechal...

Ještě hodně lásek mu pojde,
než mu to konečně dojde.
Lukáš je vůl,
že tě nechce mít.
Jsi krásnější než zlatý důl,
možná tě za pár let bude chtít.

Ty však někoho jiného budeš milovat,
on té své chyby bude tvrdě litovat.
Před týdnem bych opravdu chtěl,
být na jeho místě.
Moc rád bych tě totiž měl,
možná nám to vyjde někdy příště.

Ten kdo tě má jen a jen pro sebe,
ten před námi kluky rozhodně vede.
Přeji ti, aby ti to jednou vyšlo,
tak jak ty sama chceš.
A mu přeji, aby mu to co nejdřív došlo,
pokud ne, tak ještě uslyší, tak si běž.
Autor Corman Dallas, 02.11.2004
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí