Básníkovi...

Básníkovi...

Anotace: ...

Utápím se v Tvých slovech,
každou slabiku chutnám jak vzácné víno.
Ztrácím se v hlasu Tvého tónech.
Nic z dneška nebude zapomněno.

Vpíjím se do Tvých veršů,
jako motýl do sladkého nektaru.
Do života krásné chvíle navždy vpíšu,
neb krásných chvil je pomálu.

Znova a znova plují mé oči
po řádcích , jenž mistr urovnal.
Z mámivé krásy hlava se točí,
těžko říct co bude dál…
Autor Eva:-), 28.12.2009
Přečteno 394x
Tipy 9
Poslední tipující: Heda, J.Švihovský, Pythonissa__, Psavec, Zefi, Zpátky, ziriant, malá slečna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neboj, dál to bude hezčí a hezčí.

08.01.2010 23:59:00 | J.Švihovský

Ti správní básníci mají holt nepopsatelný šarm... :)

28.12.2009 17:15:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí