Pamatuji

Pamatuji

Anotace: ..!..(-.-)..!..

……………,
,,,,,,,,,,,,,,.
………….,
Ať už dělám cokoli
Vypadá to takhle
….ů.-----------,
,………§.,

Srdce mě bolí
Slzy spí v prostěradle

Z nenávisti stavím pevnost
A že ji mám dost
Mám tě nenávidět nebo milovat
Obojího můžu jen litovat

Ale

Miluji tebe nebo obraz z minulosti?
Mluvíš se mnou už jen ze zdvořilosti?

Pamatuji na všechny naše sny a vize
Pamatuji jak milovali jsme jen ryze
Pamatuji na tvůj pláč i smích
Pamatuji první máj i první sníh
Pamatuji první hádku i usmíření
Pamatuji i to na čem nic není
Pamatuji na ty malé drobnosti
Pamatuji na dny plné radosti
Pamatuji na tebe a mě spolu
Pamatuji si na večeře u jednoho stolu
Pamatuji na čaj, který si vařila
Pamatuji si kam si kdysi mířila
[A že si neměla malé cíle]
[Necestovala si kilometry i míle]
Pamatuji si tvé lesklé rety
Pamatuji si….
Pamatuji si vše
A pamatuji si jen

Vzpomínek se nezbavím
A to mě trápí
Snad vše napravím
Život se do svých kolejí vrátí
Jenže to je jen moje pohádka
Ty už žiješ jinak zkrátka
Autor Nomad, 29.12.2009
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Ejí, susana načeva, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí