Láska na provázku

Láska na provázku

Anotace: deziluzovaná

Sbírka: Koloběh lásky

Říkal mi kdosi že potkal Lásku.
Stála prý u sloupu,
nevydala hlásku.
Provázek z citů kolem krku měla,
lanem ji svázali by jim neutekla.
Lží jí krmili,přetvářkou a klamy.
Při aktu lásky tvář svou zakrývali,
neb zde byl pouze Chtíč - ten bratránek lásky,
ten co na něžnou,křehkou dívku v bílém plášti si hraje.
Při jeho doteku ženské tělo taje,
mužský úd stoupá.
A píseň těch dvou zpívá. (nás dvou?!)
Najednou mají se tak strašně rádi,
jak zvířata páří se,
jak hadi plazí se
- jeden po druhém.
A Chtíč se kouká,
Lásce se směje.
Na co si prý
v dnešním světě hraje.
Lid bez soucitu,
směje se s ním.
Po lásce vrhá kamením.
Ona však nepláče,
odchází ráda.
Ve světě chtíče skončila její vláda.

Jen ať si žijou,jak prasata v žitě.Množí se bez citů,v neznámém bytě.

Kope si hrob a upadá mrtva.
Jen provázek z citů na zemi leží.
Kdo najde ho,
ptám se tě ztěží.
V slzavém dešti našeho trápení...
Autor urcite.me.neznas, 29.12.2009
Přečteno 449x
Tipy 18
Poslední tipující: Bíša, carodejka, PANGÁSIUS, susana načeva, Isquieasuus, harmony, Kristine Clary-Aldringen, losberundos, Paulín, borůfkovej shit., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slzavé údolí ať ve štěstí se změní
bez něho žádná láska není
udělej správnou nohou první krok
přeji Ti krásný Nový rok!

31.12.2009 02:20:00 | carodejka

byla jsme líná hledat dlouhý u :D..ale předělám to

29.12.2009 12:01:00 | urcite.me.neznas

...technický detail...úd je dlouhý, alespoň v pravopisu
:D

29.12.2009 10:40:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí