Miluji tě moc

Miluji tě moc

Anotace: Pro mýho broučka :-)

Miluji tě stršně moc,
Myslim na tebe celou noc.
Chci bejt s tebou hrozně moc, aspoň jednu pouhou noc.
Dlouhá noc je krátka doba,
Hlavně ze jsme tu oba.
Bez tebe uz ani krok chci bejt s tebou nejmin rok.
Doufam že nam to vydrži,andilci nas okouzli.
Děkuji za tvoji přitomnost,budu si toho važit moc.
Autor WerunQa, 29.12.2009
Přečteno 723x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí