Tma a chlad

Tma a chlad

Anotace: Chtěl bych Tě tu mít,svou krásnou květinu!

Sbírka: Životní láska

Chtěl bych Tě tu mít,svou krásnou květinu!
Bezstarostnou láskou žít,světlo bez stínu!
Chtěl bych Tvůj smích,teplo Tvého slunce!
Být oporou Tvé lásky,navždy pro Tvé srdce!
Budeš navždy mým snem,nebem bez mráčku!
Náručí plné lásky,s trylky malých ptačích zpěváčků!
Miluji Tě lásko a bez Tvé sluneční záře umírám!
Tma a chlad mne obestírá a cítím se tu tak sám.
Autor ranenesrdce, 29.12.2009
Přečteno 334x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné a dojemné..hlavně ten konec..

29.12.2009 12:18:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí