Poklad, jenž si mne nalezl

Poklad, jenž si mne nalezl

Anotace: k tomu není co dodat

Sbírka: Poklad, jenž si mne nalezl

Poklad ve svém srdci mám,
lásku v něm ukrývám.
Šťastná jsem, když s Tebou mohu být,
když se s Tebou ocitnu alespoň na chvíli.
Tvůj úsměv pro me mnohé znamená.

Vím, jak máš mě rád,
cítím se s Tebou tak krásně, jsi mé vše.
Jsi poklad, jenž si mne nalezl.
U sebe mě pořád měj a nepouštěj.
Můj Poklade
Autor losberundos, 29.12.2009
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o) krásný poklad..:o)

29.12.2009 12:34:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí