Žárlím

Žárlím

Anotace: Každý máme světlé a tmavé chvilky v životě. Někteří to na sobě dájí poznat jiní to skrývají

Žárlím, co jsou to se mnou za stavy.
Žárlím, nejraděj bych se hned otrávil.
Žárlím, zabít tě ani nemohu.
Žárlím, to tajemství si beru do hrobu.
Žárlím, on či ona je mou překážkou.
Žárlím, vím že brát to mám jen s nadsázkou.
Žárlím, užírám se ve své samotě.
Žárlím, ač v právu nejsem, vím to kotě.
Žárlím, přesto pro tebe bych zabíjel.
Žárlím, neberu ohled na žádné z pravidel.
Žárlím, už i na tvé přátele.
Žárlím, ač usmívám se vesele.
Žárlím, pod touhletou přetvářkou.
Žárlím, jsem schopen všeho, má lásko.
Žárlím, ale přes to mám tě rád.
Autor Eru Alonnar, 29.12.2009
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: deleite, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí