Vyznej se ve mně

Vyznej se ve mně

Anotace: Někdy je obtížné v citech se vyznat,někdy je obtížné jít zase dál,utekl měsíc,cos odešel v dál a já se sama sebe ptám,co bude až se vrátíš zase zpět mi do blízkosti,jestli mé city budou trvat a nebo zmizí,kéž bychom pak už nebyli si cízí,rádaTě mám

Vyznej se ve mně,
chovej se jemně
mé city Ti pořád patří.

Vyznej se ve mně,
uchop mě pevně
až zítra zase světlo spatřim.

Vyznej se ve mně,
v tom toku vzpomínek,
co chvíli tiše spaly.

Vyznej se ve mě,
neuhas plamínek,
a vrať se zpátky z dáli.

Vyznej se ve mě,
neptej se zda miluju,
nemůžu Ti to říct.

Vyznej se ve mě,
dál si Tě maluju,
si moje vše i pouhé nic.

Vyznej se ve mně,
jsem Tě pořád plná
a nevím co to znamená.

Vyznej se ve mně,
ač se to nemá,
jsem láskou k Tobě zmámená.

Vyznej se ve mně,
na nic se neptej,
natáhni ruku,podej mi dlaň.

Vyznej se ve mně,
lásko mi šeptej,
pořád mi scházíš, ráda Tě mám.
Autor grázlík, 02.12.2005
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí