A co by měl vědět

A co by měl vědět

Anotace: ...

Protože čas není nic
jen uzel
na jinak hladkém
běhu věcí,
rozčesávám vlasy
pyšné
Bereniky,
která si hraje
na poslední hvězdě.

Protože hvězdy mají svit,
co zdá se lží,
poblikává
na tlampači noci,
sbírám drobty
na ubruse
svých slov,
která pálí
jako horské slunce.

A tak bys měl vědět
jsi tam -ty- tanečník noci.
Autor voedor, 29.12.2009
Přečteno 265x
Tipy 16
Poslední tipující: carodejka, enigman, Bíša, kikis, labuť, Mbonita, Petbab, PPetrushka, Jana M., ziriant, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je dámská volenka, jdi si pro něj.

29.01.2010 15:51:00 | carodejka

je tam...

11.01.2010 13:04:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí